Bli medlem i Snilleblixtarna

Snilleblixtarnas Vänner är en ideell förening som man blir medlem i. Medlem i Snilleblixtarna kan vara en kommun, en ideell förening eller projekt som arbetar i grundskolan med teknik och/eller entreprenörskap t.ex. ett KomTek, Science Center, uppfinnarverkstad, innovationsbyrå etc. Medlemmen betalar den medlemsavgift till Snilleblixtarnas Vänner som bestäms av årsmötet.

Medlemmen utser en eller flera personer som Snilleblixtarnas Vänner utbildar till Certifierade Snilleblixtaktörer. Aktörerna är Snilleblixtarnas Vänners förlängda arm ut på skolorna i sin kommun eller sitt geografiska område. Aktörsutbildningen kostar inget utan ingår i medlemavgiften.

Den kommun som vill bli en Snilleblixtkommun är välkommen att kontakta info@snilleblixtarna.se så lägger vi upp en Snilleblixtplan.

Den som vill bli stödmedlem i Snilleblixtarna är också varmt välkomna. Kontakta info@snilleblixtarna.se

 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur Snilleblixtarnas Vänner är organiserad och hur vi arbetar är du välkommen att ladda hem detta dokument: Snilleblixtfolder

Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta oss på info@snilleblixtarna.se

 

Kan en enskild skola bli medlem i Snilleblixtarna?

En enskild skola, som är intresserade av att arbeta med Snilleblixtarna, men vars kommun ännu inte är medlem är välkommen att kontakta Snilleblixtarnas Vänner. info@snilleblixtarna.se Läs även: Snilleblixtfolder

För att hitta en Snilleblixtaktör se Kontakt


Vi bygger om hemsidan,
ursäkta för stöket!

Made by Examinare AB